gallery/dsc_0123
gallery/logo can amji fondo lechugas
gallery/alzines01

Projecte

 

L'any 2010 començo  un nou camí en allò que més m'agrada, la Natura i el Medi Ambient.

Començo a cultivar, a escala més gran, el meu propi hort i les meves plantes medicinals, així com a elaborar productes remeiers artesans i ecològics.

Poc després començo una tasca divulgativa per centres escolars i municipals que va sent cada vegada més àmplia en oferta i amb més acceptació.

Per centres educatius

Des de Can Amji, entenem que l'hort, com a element globalitzador, ens ajuda en les funcions pedagògiques i terapèutiques, motivant i facilitant l'aprenentatge. Proveu de fer una classe de mates pràctica a l'hort.!

Així, en l'actualitat, us oferim un ampli ventall de  serveis i tallers orientats a ajudar a assolir moltes de les competències bàsiques que proposa el curríulum, educant a l'alumnat en el respecte al medi ambient, ajudant-los a crear hàbits d'alimentació saludable i consum responsable.  

Per obrir consciències

Tant sigui dintre d'un centre educatiu, com a una jornada específica al aire lliure ( Dies de la Terra, medi ambient, jornades de portes obertes, festes locals,..), les activitats i tallers ajudant a una millora de la convivència i món millor.